Vesti09.03.2022. 10:31

Renovira se škola i završava vrtić u Brzom Brodu, naselju koje ima sve više dece

Brzi Brod je naselje u Nišu koje iz dana u dan postaje veće, a ono što posebno raduje je sve veći broj dece u njemu. Upravo iz toga razloga u naselju je pre 13 godina sagrađena nova škola, a na mestu gde se nalazila stara ove godine je podignuta zgrada novog obdaništa.

Zgrada je završena, ostaje još samo da se uredi dvorište obdaništa i ključevi predaju vaspitačima i deci. Radila se i infrastruktura u ovom naselju koje je sa svojim saradnicima obišla gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kako bi raugovarala sa meštanima i na terenu sazanala šta je to što njima još nedostaje a Grad bi mogao da pomogne

Prema rečima Dragane Stevanović, direktorke OŠ „Dr Zoran Žinđić“ donacija za realizaciju projekta, kao i izgradnja nove zgrade obdaništa, je od ogromnog značaja za naselje Brzi Brod.

Uz  ono što očekuje Brzobrođane,  polako ali sigurno se otvara nova stranica ovog naselja. Radiće se ovde i kružni tok i ulice koje nedostaju i uređenje određenog prostora.

Dušan Radivojević, direktor KLER-a, je dodao da je tenderska procedura u toku i da će kada se ona završi biti izabran izvođač radova, a ubrzo nakon toga počeće i radovi.

Izvor vesti: Niške vesti