O nama

Sajt “Obrazovanje” usko je specijalizovan za pružanje blagovremenih, pouzdanih i važnih informacija o obrazovnom sistemu u Republici Srbiji, ali i šire, kao i da sve neophodne informacije pronađete veoma lako na jednom mestu.

Pretraživanjem sajta veoma lako ćete doći do najnovijih vesti o obrazovnom sistemu u našoj zemlji, ali i u svetu, a možete pronaći i ono što je potrebno budućim školarcima prilikom odabira svog daljeg obrazovanja. Uz našu bazu obrazovnih ustanova i njihovih programa, odabir buduće profesije biće i više nego olakšan.

Imamo jednostvavnu i odgovornu misiju, a to je da vam prenosimo aktuelni preseg dešavanja u oblasti obrazovanja u svetu i Srbiji, kako bismo vam dodatno olakšali pravovremeno informisanje i sve to kroz jedinstven i moderan vizuelni prikaz.

KUTAK ZA BUDUĆE SREDNJOŠKOLCE

Ukoliko ste upravo pred važnom odlukom odabira srednje škole u kojoj ćete nastaviti školovanje, na sajtu “Obrazovanje” možete pronaći informacije o svakoj srednjoj školi u Srbiji, kao i koje obrazovne profile tamo možete naći i šta vam je sve to dostupno u određenoj ustanovi. Uz par klikova i informacije koje vam nudimo bićete kompletno spremni da donesete važnu životnu odluku.

KUTAK ZA BUDUĆE BRUCOŠE I STUDENTE

Na sajtu “Obrazovanje” svi budući brucoši, studenti i njihovi roditelji mogu da pronađu informacije o akreditovanim ustanovama i studijskim programima u Republici Srbiji, kao i linkove koji će im omogućiti da veoma lako dođu do onlajn prikaza tih ustanova, kao i institucija gde se mogu naći dodatni podaci i proveriti svi zakonski propisi i procedure.

Informacije se redovno ažuriraju u skladu sa podacima Nacionalnog tela za akreditaciju i proveru kvaliteta u visokom obrazovanju (NAT).

Vizija i misija celokupnog tima je da dodatno pospešimo informisanost u Srbiji u oblasti obrazovanja, kao i da našim mladima omogućimo da lako i brzo dođu do informacija, a uz to da te informacije budu izuzetno edukativne, kvalitetne, prijemčive i zanimljive.