Vesti12.01.2022. 03:02

Počinje pripremna nastava na Građevinskom fakultetu: Stigle informacije za buduće studente

Na građevinskom fakultetu u Beogradu, od 22. januara počinje pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit za upis na tehničke fakultete, koja će trajati do kraja maja.

Časove će držati profesori i asistenti sa Katedre za matematiku, svake subote u prostorijama Fakulteta. U slučaju da polaznici nisu u mogućnosti da dođu na Fakultet, nastavu će moći da prate na daljinu, koristeći zoom platformu.

– Pripremna nastava ima veliki značaj za maturante koji žele da upišu neki od tehničkih fakulteta, pre svega zato što će biti u prilici da temeljno savladaju i provežbaju gradivo sa kojim će se suočiti na prijemnom ispitu. Ovo je jedinstvena prilika da budući inženjeri provere i unaprede svoja znanja iz matematike, da upoznaju profesore i asistente, da razbiju tremu i osete deo atmosfere Građevinskog fakulteta – kaže dekan prof. dr Vladan Kuzmanović.

Prema planu, svakog vikenda se obrađuje po jedna ili dve tematske jedinice, a polaznici mogu da pohađaju ceo semestar, ili da se odluče samo za određene tematske celine iz kojih žele da unaprede ili provere znanje.Više informacija i on-lajn prijavljivanje omogućeni su na sajtu fakulteta.

 

Izvor vesti: Srbija Danas