Vesti07.11.2021. 08:39

Moderna budućnost studiranja: Najpopularniji fakultet dobija novu zgradu

Nova zgrada Fakulteta organizacionih nauka trebalo bi da bude završena u decembru ove godine, najavio je dekan prof. dr Milan Martić, prolavivši dan ove visokoškolske ustanove.

On je istakao da će proširenje doprineti pozitivnom trendu razvoja Fakulteta i značajno povećati broj upisanih studenata na osnovnim i master studijama.

– Sa ponosom mogu i želim da istaknem da je Fakultet organizacionih nauka već dvadesetak godina vodeći akreditovani fakultet za sve vidove obrazovanja, kao i istraživanja u oblasti informacionih sistema i tehnologija i menadžmenta i organizacije – rekao ja Martić.

– Ove oblasti su veoma značajne sa aspekta ostvarivanja razvojne strategije Srbije i njenog daljeg uključivanja u međunarodne tokove. Fakultet je prošle godine predao Komisiji za akreditaciju i proveru kvaliteta, dokumentaciju za 21 studijski progam, koji su značajno unapređeni, a predloženo je i nekoliko novih. Siguran sam da će to biti temelj razvoja u narednoj deceniji.

Svečanosti povodom dana fakulteta prisustvavli su Branko Ružić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i prof. dr Vladan Đokić, rektor Univerzitaeta u Beogradu.

 

Izvor vesti: Srbija Danas